Bentfield Exclusive Cars
Voor ons actuele aanbod, klik hier en bel:
+31 (0) 320 277 920

Porsche 911 991 Carrera

Porsche 911 997 turbo

Porsche 911 996 turbo

Porsche 911 993 4s

Porsche 911 964

Onderhoud en reparatie


Uw Porsche verdient het beste!

Onderhoud en reparatie wordt uitsluitend gedaan met originele onderdelen van Porsche of andere autofabrikanten. Wij werken samen met bedrijven als Car Care Visser in Hiversum en Auto Drielanden in Harderwijk. Voor banden en uitlijnen werken wij samen met Hazeleger banden in Harderwijk. Alleen echte vakmensen met liefde voor het vak werken aan onze en uw Porsche. Een standaard onderhoudsbeurt uitvoeren lijkt eenvoudig, wij gaan een stap verder. Wij voeren ook zaken standaard uit die zelfs bij sommige dealers niet worden gedaan. Denk aan preventief vervangen van de versnellingsbakolie en het schoonmaken van de condensors (airco units) en radiateuren in de voorbumper. Waxbeurten aan de onderzijde van de auto. Preventieve corrossie behandelingen van bepaalde onderdelen zoals remleidingen en stuurhuisleidingen garanderen u van vele jaren plezier rijplezier met uw Porsche.

De 111 punten check van Porsche is mooi, maar wij gaan verder! Al onze Porsches worden gekeurd middels een aankoopkeuring door een Porsche Centrum. Echter de praktijk wijst uit dat wij vaak nog verder gaan dan deze aankoopkeuring. U kunt uiteraard ook door ons een aankoopkeuring laten uitvoeren van een Porsche die bij een collega te koop staat.

Een Porsche met weinig gereden kilometers is mooi, maar wil niet zeggen dat de auto met liefde is behandeld. Een Porsche met ervaring, ofwel veel kilometers gereden hoeft zeker niet slecht te zijn. Als al het onderhoud goed is uitgevoerd, de auto met liefde is behandeld kan deze nog decenia mee. Wij komen auto's tegen met 300.000 kilometer op de teller die technisch beter zijn dan Porsche met bijvoorbeeld 120.000 kilometers op de teller, waar werkelijk alles aan is verpest!

Kortom verstand van zaken daar draait het om.