Bentfield Exclusive Cars
Voor ons actuele aanbod, klik hier en bel:
+31 (0) 320 277 920

Porsche 911 991 Carrera

Porsche 911 997 turbo

Porsche 911 996 turbo

Porsche 911 993 4s

Porsche 911 964

Over Bentfield exclusive cars

Bentfield Exclusive Cars is ontstaan uit liefde voor auto's. Mijn opleiding heb ik genoten bij IVA Driebergen. Gedurende deze opleiding heb ik gewerkt bij gerenommeerde merken en bedrijven in de automobielbranche. Mijn carrière vond echter niet plaats in de branche “blik op wielen”, maar in de verpakkingsindustrie. Naast het besturen van mijn internationale onderneming, wil ik mijn ware passie voor auto's met Bentfield Exclusive Cars gestalte geven.

Als autoliefhebber gaat mijn hart niet alleen sneller kloppen van enkel kostbare auto's; de ene auto heeft meer karakter dan de andere. Het eigenzinnige uiterlijk van een Mini Cooper kan een emotie losmaken, maar ook de technische perfectie van een Volkswagen Golf. Een Jaguar door zijn finesse en rijke historie en een Landrover Defender door de beleving van onverwoestbaarheid.

De passie voor Porsche is lastig uit te leggen. Het ontwerp van een 911 is tijdloos. Er bestaat voor mij geen andere auto die keer op keer de rillingen bezorgt. Zelfs als je de 911 dagelijks rijdt is deze betoverend. De eenvoud, de perfectie, de soeplesse en de pure vorm van autorijden. Altijd starten lopen, het geluid en de briljante loopcultuur van de motor. Soepel in het lage toerenbereik en de ongekende adem tot soms wel meer dan 7.000 toeren.

Bij veel merken en types kun je een lange opsomming van emoties maken. Alle auto's die ik zoek voor de business, zijn auto's waar ik zelf mee zou willen rijden. Het gaat niet om de status, maar des te meer om de beleving!

Ik rijd zelf een aantal dagen met een auto. Op deze wijze kunnen alle onvolkomenheden in kaart worden gebracht en vervolgens worden gerepareerd door echte vakmensen met dezelfde passie. Pas dan gaat een auto in de verkoop! Vrijwel alle Porsche voorzien wij van een aankoopkeuring door Porsche Centrum Leusden. Kortom u koopt bij ons een technisch perfecte Porsche, wij garaderen u geen ellende maar beleving!

U bent op afspraak van harte welkom!

Waarom Bentfield?

  • Porsche aankoopkeuring
  • 111 punten controle
  • Altijd onderhoudshistorie
  • Geen grote schades gehad
  • Gegarandeerde kilometers
  • Onderhoud in orde!
  • Nieuwe APK
  • Garantie
  • Gewoon zoals het hoort!